به گزارش صدای بورس،محمد ایزدی، رئیس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در همایش ملی «آرد کامل – نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، گفت: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخشهای خرید، نگهداری و توزیع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری میرسد.
وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت پایدار غذایی کشور افزود: این شرکت در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بیبدیلی را در کشور ایفا میکند و علاوه بر تأمین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد میکند.
ایزدی با اشاره به این که مرکز پژوهشهای غلات با بهرهگیری از ادوات و تجهیزات بهروز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت میکند، اظهار کرد: تأمین و تخصیص سموم گازی و مواد ضدعفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیهها و انجمنهای فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیتهای این مجموعه است.
به گزارش مهر،رئیس مرکز پژوهشهای غلات با تأکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامهریزی و پیگیری برای اجرای طرحهای پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزشهای لازم در این زنجیره، برنامهریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی مؤثر بوده است.
نظر شما